16 aprīlis, 2013

RMX: Parachute Youth - Can't Get Better Than This (Finnebassen Remix)


Parachute Youth - "Can't Get Better Than This" (Finnebassen Remix) [Warner]
(from f/c single "Can't Get Better Than This", out June 16th)

Pēc AMGmusic dzimšanas dienas, Coachella festivāla un citām nelielu paģiru raisošām lietām sākt darba nedēļu ar pagaidām Gada Remiksu #1 – tas ir vārdos grūti ietverams enerģijas spēriens. Turklāt vēl dienā, kad ir tik fantastiski laikapstākļi aiz AMGmusic Jūrmalas improvizētā ofisa/guļamistabas loga. Nopietni, ar šobrīd procesā esošo saulrietu šis skaņdarbs ir pat vēl jaudīgāks!

Parachute Youth (Sidnejas/Londonas trio, kura centrā pazīstamais producents un dīdžejs Sems Litlmors jeb Sam La Moore) singls „Can’t Get Better Than This” oriģinālā tika izdots vēl 2012.gada sākumā, un būtībā arī bija ļoti neslikts, gaumīgs electro-pop gabals. Taču norvēģu producents Finnebassen (Fins Peders Vangs) ir pamanījies radīt vienkārši pasakainu, visumā minimālu deep-house remiksu, precīzi izvēloties oriģināla labākās sastāvdaļas – sintezatora pieskārienus un piedziedājuma rindiņu „Can’t Get Better Than This”. Deep-house vispār ir unikāls elektroniskās mūzikas paveids, kas spēj vienlaikus būt gan ļoti silts, gan romantisks, gan mazliet melanholisks, un visas trīs noskaņas, nomainot cita citu, izcili strādā šajā skaņdarbā.

Saistībā ar Daft Punk gaidāmo albumu Farels Viljamss vakar stāstīja, ka francūžu mūzikā ir kas tāds, kas pat neprasa pievienot tai MDMA, lai apreibtu. Par šo var droši teikt to pašu! Nudien - "can't get better than this"!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru