12 aprīlis, 2013

Pictureplane - Pure War


Pictureplane - "Pure War" [WaterTower Music]
(from f/c compilation "Injustice: Gods Among Us", out April 22nd)

Grimes slimības dēļ Latvijas skatītāji pērnā gada rudenī nesagaidīja uzreiz divus piesolītus lieliskus jaunos māksliniekus. Pirmkārt, protams, pašu kanādiešu dziedātāju, bet otrkārt arī Denveras mūziķi Trevisu Edžediju jeb Pictureplane, kam bija paredzēts iesildīt Grimes koncertu Rīgā.

Picturplane savos darbos nebaidās plaši eksperimentēt ar visdažādākajiem elektroniskās mūzikas paveidiem. Synth-pop melodijas, noise-pop cienīgi trokšņi, rave/trance sintezatori, witch-house noskaņas, drum’n’base ritmu cilpas – nereti tas viss pat tiek izmantots vienā skaņdarbā, piemēram, izcilajos 2011.gada singlos „Real Is A Feeling” un „Post Physical”.

Viņa jaunākais gabals „Pure War” ir viens no tumšākajiem Pictureplane darbiem, kas arī visnotaļ saprotams, ņemot vērā, kam domāta šī dziesma. Video spēļu ražotāji NetherRealm Studios nupat izlaiduši jaunu spēli „Injustice: Gods Among Us”, kuru pavada attiecīgs skaņu celiņš. Bez Picturpelane saundtrekā atradīsit arī MSTRKRFT, Portugal. The Man, Killer Mike un pat Depeche Mode!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru