10 aprīlis, 2013

A-LIST: W.H.I.T.E. - I Wasn't Afraid


W.H.I.T.E. - "I Wasn't Afraid" [Aagoo Records]
(from f/c LP "III", out May 28th)

28.maijā savu trešo studijas albumu „III” izdos Kalifornijas mūziķis W.H.I.T.E. Noklausies un lejupielādē bez maksas pirmo singlu „I Wasn’t Afraid”.

W.H.I.T.E. ir Losandželosas eksperimentālā popmūziķa Korija Tomasa Hansona skatuves vārds, ar kuru viņš uzstājas jau gandrīz piecus gadus. Viss sākās 2008.gada vasarā, kad tolaik vēl mācoties skolā, Korijs nopircis lētus elektroniskās mūzikas instrumentus, torentu vietnēs nokačājis dažas mūzikas programmas un sācis eksperimentēt ar skanējumu, mazāku uzmanību pievēršot mūzikas saturam. Šādi tapuši W.H.I.T.E. pirmie divi albumu – 2009.gada „Sunna” un 2011.gada „Twin Tigers”.

Pēc mākslas skolas beigšanas Hansons nodevies mūzikai pilnībā, lielākoties braukājot apkārt un uzstājoties, gan kā solo mākslinieks, gan arī pavadošais mūziķis Mikal Cronin, kas, starp citu, arī arvien biežāk gozējas mūzikas kritiķu bloknotos un šogad izdos jaunu albumu. Ne velti augstāk minēju eksperimentus un uzsvaru likšanu uz skanējumu, jo „I Wasn’t Afraid” visupirms pārsteidz ar ļoti spēcīgu un gaišu melodiju, kas ir kā radīta pavasarim.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru