14 augusts, 2012

A-LIST: Billions & Billions - The Dance


Billions & Billions - "The Dance" [New Jersey]
(to be released as a 12" vinyl in autumn)

Kādreiz, kad zāle bija zaļāka un debesis zilākas, arī house mūzika vairāk karsēja sirdi. Tas gan ir tikai loģiski, ka kāda mūzikas stila posms Tev ir īpaši tuvs, kad tas ir ticis atklāts. Deep house un progressive house mūzika AMGmusic lēveriem tika klausīta gadsimtu mijā, un tad arī iegādājos Mainframe plati „Blue”, kuras noskaņas visupirms krīt ausīs, klausoties šo skaņdarbu.

Billions & Billions ir jauns pazīstamā leibla Italians Do It Better (atliek tikai pieminēt Chromatics!) bosa Maika Simoneti projekts, kurā vēl bez viņa darbojas vokālists Montijs Lūks. Simoneti nupat dibinājis jaunu leiblu New Jersy, kas specializēsies house un tehno mūzikas lauciņos, bet „The Dance” būs pati pirmā plate, kas iznāks uz šī leibla.

„The Dance” pārsteidz ar ārkārtīgi patīkamo, mazliet dūmakaino nakts noskaņu. Iesākas kā šķietams progressive darbs ar teju vai linčiskām apakšām, pievienojoties neuzbāzīgām klavierēm un Montija aicinājumam „C’mon, dance with me”, darbs pārtop par eksellentu rīta sagaidīšanas treku deep house noskaņās. Šis rīts varbūt nav no saulainākajiem, bet pavisam noteikti atnes mieru un mazu devu patīkama sentimenta.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru