16 augusts, 2012

A-LIST: Amateur Best - Ready For The Good Life


Amateur Best - "Ready For The Good Life" [Double Denim]
(to be released as a 7" vinyl on October 1st)

Šonedēļ pazīstamais britu mūzikas žurnāls NME izveidoja sarakstu ar, viņuprāt, 50 visu laiku optimistiskākajām dziesmām, kas vienmēr uzlabos garastāvokli (šo sarakstu fotogalerijas veidā var apskatīt šeit). Diezin vai visu laiku kontekstā, bet 2012.gada sarakstā noteikti iederētos jaunākais Amateur Best singls „Ready for the Good Life”.

Amateur Best ir jauns projekts Londonas producentam Džo Florijam, kas savulaik bija zināms kā synth-pop projekta Primary 1 autors. Amateur Best turklāt ir konceptuāls projekts, kura dziesmas seko izdomāta Londonas dīdžeja un alkoholiķa Džeimsa Besta dzīvei. Gada sākumā jau iznāca pirmā singla plate „Be Happy”, kurai 1.oktobrī pievienosies turpinājums – „Ready For The Good Life”.

Jaunākais singls ir apbrīnojami pielīpošs un maigs, šķietami nostalģisks darbs, ko vēl romantiskāku padara klavieres, ko iespēlējis Chilly Gonzalez. Savukārt no sentimentālām pārdomām pamodina un izsauc piedziedājuma „Ready for the good life”, kas nudien kalpo kā tāds drauga aicinājums celties, uzvilkt izejamās drānas un doties dzīvē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru