21 jūnijs, 2012

A-LIST: Physical Therapy feat. Jamie Krasner - Drone On


Physical Therapy feat. Jamie Krasner - "Drone On" [Hippos In Tanks]
(from EP "Saftey Net", out now)
(available as a free download)

Tikai 23 gadus jauno Ņūdžersijas dīdžeju un producentu, kas veiksmīgi slēpjas zem pseidonīma Physical Therapy, AMGmusic sākotnēji iepazina kā veiksmīgu remiksētāju, galvenokārt pateicoties viņa miksam Elite Gymnastics trekam „So Close To Paradise”. Nupat jaunietis laidis klajā savu pirmo EP, kura centrālā ass ir otrais treks „Drone On”.

Ja pirms gadiem desmit varēja šķist, ka tāds mūzikas stils kā trance ir sevi absolūti izsmēlis, un ar to var nodarboties tikai tādi garlaicīgi un pārkomercializējušies dīdžeji kā Tiesto vai Van Buuren, tad nu jau vairākus gadus zinām, ka vajag tikai prast šī virziena elementus likt lietā. To ir pierādījis gan AraabMuzik, gan jau pieminētie Elite Gymnastics, gan Crystal Castles, gan daudzi citi.

Arī Physical Therapy, kuru jaunāko treku viens dikti slavens mūzikas portāls pat salīdzināja ar 1994.gada globālo Baby D hītu „Let Me Be Your Fantasy”, kas nu jau ir pārdzīvojis tik daudz rīmeiku, ka var droši pretendēt uz himnas statusu. Pieaicinājis dāmu ar eņģeļa balsi, Physical Therapy ne tikai ļauj vaļu nesošiem trance sintezatoriem, bet pamanās iepīt arī drum’n’base ritmu, house noskaņu un visam pāri – vasarai atbilstošu saulainumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru