22 jūnijs, 2012

INTRO: Nedēļas Mūzikas Apskats


Heijā!

16 gadi man pašam personīgi un 3 gadi šim blogam bija jāgaida, līdz piepildītos tas, kādēļ viss tas, ko sauc par AMGmusic, vispār tika savulaik uzsākts. AMGmusic projekts jau pašos pirmsākumos bija paredzēts kā radio projekts, kurā pēc iespējas plašākas cilvēku masas tiktu iepazīstinātas ar pašu aktuālāko un svarīgāko mūzikā. Nu šis brīdis ir klāt, un sajūtas ir nedaudz jocīgas, lai neteiktu – sirreālas.

Sākot no šodienas, 2012.gada 22.jūnija, katru piektdienu Radio NABA 93,1 FM vilnī 16.00 (un jebkurā Jums tīkamā laikā vēlāk internetā) piedāvāšu principā visu to, ko šeit esat raduši redzēt un dzirdēt pēdējos trīs gadus. Proti, noskaidrosim aizvadītās nedēļas svarīgākos singlus, ieklausīsimies kritiķu visaugstāk novērtētajos albumos, atlūkosimies uz citām interesantām aizvadītās nedēļas aktualitātēm un šad tad novērtēsim arī ko pilnīgi ekskluzīvu un citur pasaulē neatskaņotu no AMGmusic fonotēkas. Noteikti, ka laika gaitā idejas vairosies un kāda rubrika nāks arī klāt. Piemēram, attiecībā uz pašmāju mūziku...

Kā jau tiku rakstījis, tas, protams, nebūt nenozīmē, ka gals pienācis šim blogam. Nē, ikdienas darbs šeit turpināsies. Arī plašāks izklāsts par dziesmām/albumiem būs atrodams tieši šeit, jo radio atvēlēto stundu tomēr vairāk gribētos veltīt mūzikai, nevis plašiem komentāriem. Radio Naba „Nedēļas Mūzikas Apskatā” būs dzirdama tāda kā koncentrēta nedēļas izlase ar pašu galveno mūzikā, kuras setlisti (atskaņoto dziesmu sarakstu) es katru nedēļu ievietošu šeit, un jau drīzumā raidījumu arī varēs noklausīties internetā ierakstā. Tā vismaz man solīja visu laiku labākais boss, kāds man vien bijis. :)

Pačukstēšu, ka pirmajā raidījumā jauni singli no Cat Power, Jessie Ware, Purity Ring, Physical Therapy u.c. Noskaidrosim Nedēļas Singlu un Nedēļas Albumu. Tāpat ielūkosimies jaunajā Twin Shadow albumā „Confess”, kurš veikalos nonāks vien jūlijā, kā arī noslēgumā apsveiksim kādu nedēļas jubilāru, kurš uz mums jau labu laiku nolūkojas no mākoņa maliņas, apaļos svētkos.

Nu, ko? Šampanieti malkosim vakarā. Tagad pie darba! ;)

P.S. Ļoti priecāšos arī par Jūsu aktīvu līdzdalību raidījuma tapšanā. Savus Nedēļas Atradumus varat droši sūtīt gan uz muzikasapskats@radionaba.lv, gan amgmusic@inbox.lv, gan – vēl ideālāk – tviterī uz @AtisZagars. Tāpat priecāšos par Jūsu komentāriem par dziesmām, jo, ja kāda gūs īpašu atsaucību no Jūsu puses, tā pavisam noteikti nonāks arī Radio Naba Top 25 jaunumu sarakstā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru