13 aprīlis, 2012

Nedēļas Izlase (09.04.12.-15.04.12.)

Sveiciens!

Sveiciens piektdienā, trīspadsmitajā! :) Nezinu, kamdēļ, bet man vienmēr ir likusies vilinoša un patīkama šāda savienība, un tā kā šogad 13.datums piektdienā iekrīt tikai divas reizes (vēl arī jūlijā), cerams izdevusies būs kā šī diena, tā arī viss vīkends. Aizvadītā nedēļa bija interesanta mūzikā. Lai arī nebija daudz jaunu singlu, kas izraisītu AMGmusic uzmanību, mūsu A-LIST kastītē iekrita atkal trīs jaunas kompozīcijas, kuras visas, protams, iekļautas arī mūsu zemāk ievietotajā Nedēļas Izlasē. Jāpiebilst, ka šonedēļ daudz vairāk interesantu lietu darījās remiksu lauciņā.

Tikmēr Latvijas mūzikas dzīvi šonedēļ satricināja ziņa par Lady Gaga uzstāšanos Mežaparka lielajā estrādē 23.augustā. Šai ziņai sekoja daudz nievu un vīpsnāšanas tviterī, bet, kā jau izteicos, es daudz labprātāk redzētu Lady Gaga, nekā, piemēram, Keane (WTF?!?), par kuru uzstāšanos (hedlaineru statusā!!) šī gada Positivus (un vispār pagaidām nosaukto mākslinieku listi) varētu uzrakstīt vienu atsevišķu rakstu, bet nu nepatīk man koncentrēties uz bēdīgām lietām. Kas attiecas uz Lady Gaga, tad tas neapšaubāmi IR notikums Latvijas mūzikas dzīvē, bet biļešu cena... Nu, lieli mākslinieki, lielas naudas. Novēlu izdošanos koncerta organizatoriem, bet saglabāju skepsi par piepildīto Mežaparku.

Tā kā jau pēc dažām stundām atkal jādodas Rīgas virzienā, lai vadītu Radio Naba Top 25 (slēdz iekšā 93,1 FM plkst. 17:00), vairāk ne vārda. Zemāk Nedēļas Singls + pieci labākie nedēļas skaņdarbi + Nedēļas Remikss, kas šoreiz ir ārkārtīgi gards. Veiksmīgu vīkendu, un, starp citu, svētdien šim blogam apaļu trīs gadu jubileja. Tas, protams, tāds nieks uz AMG 16 gadiem mūzikā vispār, bet tomēr – kādu glāzīti pacelt un sveicienu nodot nenāktu par skādi! Šie tomēr bijuši ārkārtīgi interesanti, lai arī smagi trīs gadi. Hei, PRIEKĀĀĀ! ;)


SINGLE OF THE WEEK:

Dean Blunt feat. Inga Copeland - "The Narcissist" [self-released]
(available as a free download)

Par dziesmu lasi šeit.




FIVE BEST TRACKS OF THE WEEK:

Neneh Cherry & the Thing - "Dream Baby Dream" [Smalltown Supersound]
(from f/c LP "The Cherry Thing", out June 19th)

Par dziesmu lasi šeit.



Kwes - "lgoyh" [Warp]
(from f/c EP "Meantime", out April 30th)

Par dziesmu lasi šeit.



Death Grips - "I've Seen Footage" [Epic]
(from f/c LP "The Money Store", out April 23rd)

Par dziesmu lasi šeit.



Ramona Falls - "Sqworm" [Barsuk]
(from f/c LP "Prophet", out May 1st)

Par dziesmu lasi šeit.



Kevin Gates - "You Can Leave" [Young Money]
(from f/c mixtape "Make Em Believe", out April 17th)

Par dziesmu lasi šeit.



REMIX OF THE WEEK:

Arcade Fire - "Sprawl II" (Soulwax Remix) [TBA]
(no official release info yet)

Par miksu lasi šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru