24 aprīlis, 2012

5 New Tracks: 24.04.2012


Tā kā šodien atkal saskrējis vesels lērums ārkārtīgi interesantu dziesmu, nākas atjaunot (jeb atjaunināt) rubriku „5 New Tracks”. Pirms ķeramies klāt šodienas Lielajam Pieciniekam (tas pēc astoņiem), šodien vēl arī mazais piecinieks iesildīšanās procesa vietā ar vienu/diviem teikumu par katru dziesmu.

5 New Tracks: 24/04/2012

Fiona Apple - "Every Single Night" [Epic]
(from f/c LP "The Idler Wheel", out June 19th)

Ņujorkas dziedātāja Fiona Apple vasarā būs klāt ar ceturto studijas plati „The Idler Wheel”. Klāt ir tās pirmais singls „Every Single Night”.


St. Vincent - "Krokodil" [4AD]
(from "Krokodil/Grot" 7" vinyl, out now)

Rakstā par šī gada RecordStore Day jau stāstījām par St. Vincent mazo plati. Tur piedāvājām b-puses skaņdarbu „Grot”, bet jādzird arī maniakālais a-puses „Krokodil”!



Lower Dens - "Lamb" [Ribbon Music]
(from f/c LP "Nootropics", out April 30th)

Baltimoras apvienība Lower Dens vēl pavisam nesen atzīmējās ar veiksmīgo singlu „Brains”, tūlīt klāt arī otrais studijas ieraksts „Nootropics”. Šis ir relaksējošais un skaistais „Lamb”.



Lovebirds feat. Novika - "This Time" [Toolroom Records]
(from "This Time" digital single, out now)

Ap 2003./2004.gadu AMGmusic lielā cieņā bija britu deju mūzikas leibls Toolroom Records. Izrādās, tur joprojām tiek izdota saulaina deju mūzika – šis atgādina Moloko ziedu laikus.



AlunaGeorge - "Just a Touch" [Tri Angle]
(from EP "You Know You Like It", out now)

Februārī AMGmusic Teviiepazīstināja ar britu bass/r’n’b duetu AlunaGeorge. Mūziķi nupat izdevuši debijas EP, noklausies cilpoto „Just a Touch”!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru