13 aprīlis, 2011

REMIX: Interpol x Salem

Interpol – „Try It On” (Salem Remix) [Matador]
(from f/c vinyl EP „Try It On – Remixes”, out on April 16th)
(available as a free download)


Ak, šīs jaukās un ikgadējās Mūzikas Ierakstu Veikalu dienas (Record Store Day)! Katru gadu, pateicoties šiem tradicionālajiem mūzikas veikalu svētkiem, tiekam pie jaunām muzikālām delikatesēm. Pietiek atcerēties kaut vai pērno gadu, kad par godu šai dienai visi planētas mūzikas mīļotāji sestdienas rītā stājās garum garās rindās pie mūzikas veikalu durvīm, lai pirmie tiktu pie jaunas Blur dziesmas.

Nemaz necentīšos saskaitīt visus labumus, kas šogad tiks izdoti limitētos daudzumos dienā, kad mūziķi dzied slavas dziesmas mazajiem mūzikas veikaliņiem, bet viens no šādiem labumiem būs jauns Ņujorkas post-punk apvienības Interpol EP, kurā būs iekļauti trīs remiksi pērnā gada albuma „Interpol” dziesmai „Try It On”. Viens no šiem remiksiem ir pieejams jau šobrīd, turklāt par baltu velti! Mūsu pagājušā gada mīluļi (bija nominēti balvai "Gada Labākā Debija"!), raganiskās jeb witch-house mūzikas meistari un pilnīgie pohujisti (atvainojiet!) Salem parūpējušies, lai „Try It On” vairs neizklausītos pēc Interpol, bet pēc... Salem!










Ja palaidāt garām, iesaku izlasīt arī manis tulkoto interviju ar grupas līderi Džonu Holandu! Es gan brīdinu, ja jūs nesajūsmina geju prostitūcija un narkotiku lietošana, iespējams labāk interviju nelasiet. Esmu jūs brīdinājis! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru