13 janvāris, 2011

EP: Beth Ditto - Beth Ditto

Beth Ditto – „Beth Ditto” EP

Release date: 10/01/2011
Label: Deconstruction
AMG rating: 8/10

Dots devējam atdodas. Savukārt mūzikā ne tikai dots devējam atdodas, tas arī dod dubultu baudu un prieku klausītājam. Nedaudz vairāk kā gads apgājis, kopš jūsmojām par Simian Mobile Disco aktuālo singlu „Cruel Intentions”, kas tapa kopā ar The Gossip solisti Betu Dito, kā klāt ir pati Beta Dito ar pirmo solo ierakstu, kurš tapis sadarbībā ar... jā, uzminējāt, ar Simian Mobile Disco.

Londonas duets ar spožo producentu Džeimsu Fordu priekšgalā, kuru nereti dēvē par t.s. „jaunā reiva” kustības aizsācēju (viņš bija leģendārā Klaxons debijas albuma producents), parūpējies par ļoti gaumīgu electro / house noskaņās ieturētu EP māksliniecei, kura līdz šim vairāk saistījusies ar rokmūziku un pankiem. Savā debijas EP Beta Dito izklausās pēc pieredzes bagātas house mūzikas dziedātājas, kura tā vien katru sestdienas vakaru uzstājas glamūros klubos pie mikrofona vai pat aiz DJ pults.

Taustāmā formātā šo EP leģendārais britu deju mūzikas leibls Deconstruction Records (savulaik izdevis tādus 80’to un 90’to gadu house mūzikas klasiku izpildītājus kā Guru Josh, Black Box, Way Out West, M People u.c.) sola martā, bet tikmēr pavisam legāli šo digitālā formātā varat iegādāties Beatport.com veikaliņā. Esmu drošs, ka šis patiks ne vien Gossip un konkrēti Dito cienītājiem (jāatkārtojas, bet balss jaunajai sievietei ir vienkārši pasakaini skaista!), bet arī deju mūzikas faniem, kam no house mūzikas sastāv vai visa dzīve. Viens no šī gada pirmajiem teicamajiem EP!

Mans EP favorīts - "Do You Need Someone":
Beth Ditto - Do You Need Someone (Original Mix) by off_screen

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru