25 augusts, 2010

Trešdiena, 25.augusts (part 2)

THREE NEW SONGS:

Beach House – „White Moon” [Sub Pop]
(from EP „iTunes Session”, out now)


Baltimoras dream-pop duets Beach House, kas gada sākumā mūs priecēja ar skaisto albumu „Teen Dreams”, šonedēļ sarūpējuši pārsteigumu – jaunu EP „iTunes Session” (varat minēt pēc EP nosaukuma, kurā interneta mūzikas veikalā tas ir ekskluzīvi iegādājams!), kurā iekļautas piecas jau zināmas dziesmas jaunās skaņās, kā arī pilnīgi jauns un iepriekš neizdots skaņdarbs ar nosaukumu „White Moon”. Nav, protams, tāds šedevrs kā uz Gada Singla titulu pretendējošais „Zebra”, taču gana skaists skaņdarbs.



Tamaryn – „Love Fade” [Mexican Summer]
(available as free download)


Ilgu laiku nekas nebija dzirdams par jauno San Francisko apvienību Tamaryn, ar kuru iepazināmies pērnā gada oktobrī, kad AMGmusic DMS izlasē biju iekļāvis viņu debijas singlu „Mild Confusion”. Kā izrādās, grupa ir šo laiku cītīgi strādājusi pie debijas albuma „The Waves”, kurš iznāks jau pēc nepilna mēneša. „Love Fade” šķiet pat vēl pārliecinošāks un samtaināks sniegums par „Mild Confusion”, tāpēc atliek vien ar nepacietību gaidīt albumu.



UNKLE feat Elle J & Joel Cadbury – „Set No Sun” [Surrender All]
(from f/c „Lives Of The Artists: Follow Me Down” soundtrack, available as free download)

Jau nākamnedēļ veikalu plauktos nonāks jaunākais UNKLE EP „The Answer”, bet vēl pirms tā slavenais un šovasar arī Salacgrīvā baudītais duets piedāvā pavisam jaunu skaņdarbu. „Set No Sun” ir dziesma no Relentless Energy Drink dokumentālās filmas „Lives Of The Artists: Follow Me Down”, kas savu pirmizrādi piedzīvos 7.septembrī. Filmas centrā būs UNKLE līderis Džeimss Lavelle un divi slaveni, bet man nezināmi snovbordisti, un ainas no viņu ikdienas. Pagaidām nav informācijas, kad iznāks viss filmas skaņu celiņš, bet šis pirmais skaņdarbs, kas tapis sadarbībā ar jau albumā „Where Did The Night Fall” iepazīto vokālisti Elle J, tiešām iepriecina.


Aizpildot mazu virtuālu veidlapiņu, dziesmu var lejupielādēt bez maksas šeit:


TRĪS JAUNI VIDEO:

Šodien uzreiz TRĪS video prieki. Nudien netiku skaidrībā, kurš no šiem man patīk labāk, bet viens ir skaidrs – pēdējās nedēļās gaumīgi un interesanti videoklipi birst kā no pārpilnības raga. Lai Jūs nedomātu, ka kāds ir labāks par citu, piedāvāju tos alfabēta secībā:

Baths – „Lovely Bloodflow” [Anticon]


MGMT – „Congratulations” [Columbia]


Toro Y Moi – „Low Shoulder” [Carpark Records]



THREE FOR THE WEEKEND:

Nedēļas nogalēm piestāvošo ballīšu noskaņojumam šoreiz trīs krasi atšķirīgi gabali. Vispirms saulains Vampire Weekend galvenā dziesmu autora Rostama Betmenglidža jeb Boys Like Us remikss kaliforniešu apvienības OK Go! dziesmai „White Knuckles”, pēc tam atsperīgs un pulsējošs disko britu producenta Jagz Krooner remiksā Pacific! jaunākajam veikumam „Narcissus”, bet beigās vēl viens jauns un atkal jau perfekts Caribou mikss – šoreiz Silver Columns skaņdarbam „Always On”.

OK Go! - "White Knuckles" (Boys Like Us Remix) [Paradacute]
(from f/c compilation "Twelve Remixes Of Four Songs", out soon)
(free download)


Pacific! - "Narcissus" (Jagz Kooner Remix) [Vulture]
(from f/c "Narcissus" single, out in September)



Silver Columns - "Always On" (Caribou Remix) [Moshi Moshi]
(from "Always On - Remix" digital single, out in September)
(
free download)


R.I.P. CHARLES HADDON!

Noslēgums diemžēl šoreiz uz pavisam skumjas nots. AMGmusic izsaka visdziļāko līdzjūtību Ou Est Le Swimming Pool, tās faniem un grupas līdera Čārlza Hadona tuviniekiem. Sīkāk varat lasīt šeit un šeit. Es vien piebildīšu, ka tas ir neizsakāmi traģiski. 22 gadu vecumā... Pašā karjeras sākumā... Tiešām trūkst vārdu... R.I.P.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru