29 janvāris, 2010

27 dziesmas no I'm From Barcelona



Atceraties 2008.gada Positivus festivālu? Jā, man arī prātā vispirms nāk Travis un Manic Street Preachers, bet tā bija arī pirmā reize, kad nācās vaigā skatīt lieliskos un saulainos ziemeļu kaimiņus I'm From Barcelona, kas iedeva TĀDU tonusu visam vakaram, ka pat viskiju ar kolu vairs negribējās.

Grupa slavena ne tikai ar savām lipīgajām melodijām, bet galvenokārt ar to, ka tās sastāvā darbojas... 27 cilvēki. Agrāk bija 29, bet divi laikam pazuduši kaut kur. Cerams, ka viņi paši vismaz zina, kā visus sauc, taču prasīt to no klausītājiem, protams, būtu neprāts. Tad nu sākot no šīs nedēļas Jums ir tā lieliskā iespēja iepazīties ar katru no I'm From Barcelona dalībniekiem projektā "27 Songs From Barcelona".

Šī projekta ietvaros savā mājaslapā http://www.imfrombarcelona.com/ grupa katru dienu publicēs pa vienai dziesmai no katra dalībnieka. Dziesmas var lejupielādēt par velti, turklāt uzzināt arī katras dziesmas autora vārdu, uzvārdu, uzzināt šī dalībnieka pienākumus grupā utt. Uz doto brīdi jau var novilkt Daniela Lindlefa, Annas Frēderbergas un Tīnas Gardestrandas dziesmiņas, no kurām pēdējā šorīt īpaši iepatikās.

Tad nu ---> UZ PRIEKŠU! :) 27 saulainas dienas aukstā ziemā Jums garantētas.

Bet ja nu kāds grib pavisam sasildīties un atcerēties 2008.gada Positivus festivālu (vai kādu no AMGmusic ballītēm, kur pēdējos gados šī dziesma ir teju vai neatņemama sastāvdaļa), droši var noskatīties vēlreiz "We're From Barcelona":

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru