21 maijs, 2009

SINGLI - Trešdiena, 20.maijs

Kleerup feat Titiyo - "Longing For Lullabies"

[Positiva ; 18/05/2009]
AMG rating: 7/10


Ko es vakar tur muldēju par AMG apsēstību ar skandināviem?! Muļķības! Šodienas labākais skaņdarbs pieder... zviedru producentam Andreasam Klērapam aka Kleerup! :-)

Patiesībā „Longing For Lullabies” iznāca jau pagājušā gada pavasarī, taču man nezināmu iemeslu dēļ šī laiskā, mīlīgā, RobinasWith Every Heartbeat” atgādinošā dziesmiņa īpašu uzmanību tā arī neizpelnījās. Un arī AMG tai pagāja garām.

Šonedēļ uz slavenā deju mūzikas leibla Positiva Records ir atkārtoti iznācis šis singls, ar jauniem remiksiem, un nu ir īstais brīdis tam pievērst uzmanību. Protams, šo ne tuvu nevar salīdzināt ar pirms diviem gadiem mūsu un arī Jūsu prātus un sirdis veldzējošo, fantastisko „With Every Heartbeat” (atgādinu, ka arī pie šīs dziesmas savu roku ir pielicis Kleerup), taču šis ir gana pozitīvs un gana vasarīgs, lai papildinātu labāko dziesmu krājumus 2009.gada maijā.

Starp citu, vokāls šajā dziesmā pieder zviedru dziedātājai Titiyo, kas prātā palikusi no 2001.gada, kad viņas līdz šim vienīgais singls AMG – dziesma „Come Along” aizsniedzās līdz augstajai 4.vietai.




Grizzly Bear - "Two Weeks" [Warp; 18/05/2009]
AMG rating: 7/10


Šis ir vēl viens no šīs nedēļas singliem, kas pavisam noteikt reāli pretendēs uz iekļūšanu maija mēneša topā. Ja pavisam godīgi, tad man joprojām vairāk simpatizē aprīlī par veltie piedāvātais „Cheerleader”, bet arī pirmais oficiālais Grizzly Bear singls no pēc nedēļas gaidāmā jaunā albuma „Veckatimest” vieš cerības, ka šī plate būs tiešām tik īpaša, kā par to izsakās tie, kas to jau dzirdējuši...


Ladyhawke - "Back Of The Van" [Island; 18/05/2009]
AMG rating: 7/10


Lady GaGa, Lady Sovereign, Ladytron.... Sāk jau jukt, kas īsti bija Ladyhawke. Āā, pareizi, tā bija tā jaunā dāma no Jaunzēlandes, īstajā vārdā Pipa Brauna, kas pērn izdeva visai gaumīgu debijas albumu un no tā nāca trīs nosacīti hīti AMG pērn - „Paris Is Burning”, „Dusk Till Dawn” un „Delerium”. Slavu meitene ieguva ar pirmo no pieminētajiem skaņdarbiem, taču pirms tā 2008.gada sākumā tika izlaists singls „Back of the Van”. Tagad īstais brīdis to pārizdot, un, jā... arī to var uzlikt uz popmūzikas saldumu galda.



Vēl šodien:

Major Lazer feat Santigold - "Hold The Line" [free download; 20/04/2009]
AMG rating: 6/10

Graham Coxon - "Sorrow's Army" [Transgressive; 18/05/2009]
AMG rating: 6/10

Marilyn Manson - "Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon" [Interscope; 18/05/2009]
AMG rating: 6/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru