04 septembris, 2012

A-LIST: Sky Ferreira - Everything Is Embarrassing



Sky Ferreira - "Everything Is Embarrassing" [EMI]
(from f/c EP "Ghost", out October 2nd)

Jau vairākus mēnešus, pārlapojot interneta mūzikas žurnālus un lapeles, var ievērot vārdu Sky Ferreira, kas ir jauna brazīliešu izcelsmes amerikāņu dziedātāja un modele, kurai šovasar apritēja 20 gadi. Meitenes kontā jau ir vairāki singli un pat viens EP, bet gada nogalē iznāks arī debijas albums „I’m Not Alright”, pirms kura gan vēl tiks izdots viens EP „Ghost”, kurā varēsit atrast šo konkrēto dziesmu.

Pēc mega-sāgas ap Lanu Del Reju manī iedzīvojās pamatota skepse saistībā ar jaunām dziedātājām-modelēm, kuras turklāt promotē lielas ierakstu kompānijas. Taču aktuālais singls „Everything Is Embarrassing”, kuru, starp citu, producējis britu mūziķis Devs Hainss (viņš arī Lightspeed Champion, viņš arī Blood Orange), ir vienkārši burvīga pop melodija, kas kopā ar Skajas balsi skan kā tāda šķīsta, nevainīga izlaiduma balles centrālā deja – šī izteikuma labākajā nozīmē.

Fereira tandēmā ar Devu Hainsu, kura pirksts noteikti jūtams skanējumā, ir pamanījusies izlobīt visas labākās īpašības no saviem 80’to un 90’to gadu mūzikas elkiem – Prinsa, Maikla Džeksona, Eltona Džona, Blondie un citiem. Atliek vien pamest skepsi mazliet sāņus un gaidīt oktobri, kad veikalos nonāks „Ghost”.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru