26 septembris, 2012

A-LIST: Blackbird Blackbird - All



Blackbird Blackbird - "All" [Lavish Habits]
(released as a digital single on September 25th)

Kad agrā bērnībā klausījos Depeche Mode 1990.gada hītu „Policy of Truth”, jau tad sapratu, ka dažreiz izcilai dziesmai pietiek ar visvienkāršāko, elementārāko sintezatora partiju, kas pat var sastāvēt no pāris notīm. Par to, ka tā tiešām ir, pārliecinājos vēl vēlāk, kad aizrāvos saulainu piano-house un balearic mūziku. Tieši kaut ko no pēdējo puses visvairāk atsauc atmiņā jaunākais Blackbird Blackbird singls „All”, kura galvenā sintezatora tēma komplektā ar vieglajām, plunkstošajām skaņām ielej sauli vispelēkākajā noskaņojumā.

Blackbird Blackbird ir Sanfrancisko producenta Maikla Sandersa segvārds. Viņu pirmoreiz mēs iepazinām 2010.gada nogalē, kad jaunais talants nāca klajā ar vairākiem lieliskiem remiksiem, tai skaitā rīmeiku Warpaint skaņdarbam „Undertow”, kas tolaik iekļuva AMGmusic saulrieta izlasē, kā arī pašrocīgi izdotiem EP un pat albumiem. Šobrīd producents noslēdzis līgumu ar britu leiblu Lavish Habits, un drīzumā varēsim sagaidīt „īsto” debijas EP, bet jau šobrīd interneta mūzikas veikalos nopērkams singls „All”.

!!UPDATE!!! Skaņdarbam nupat izdots arī videoklips. Kā raksta portāls Potholes In My Blog, Blackbird Blackbird izmantojis Kickstarter atbalstu, lai savāktu līdzekļus videoklipam. Rezultāts ir šeit:



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru