05 jūnijs, 2012

MAIJS 2012: Singlu Top 20

Sveiciens jūnijā!

Vasara jau ir atnākusi pie durvīm. Atliek tikai attaisīt un ielaist iekšā. Tas nozīmē ne tikai to, ka ir noslēdzies haotiskākais AMGmusic mēnesis 2012.gadā (kaut kas man ar to pavasari nav ritīgi...), bet arī to, ka piedzīvojumu jūra, kas parasti sākas ar Jāņiem, turpinās ar Positivus, nemaz nerunājot par citiem piedzīvojumiem, bet beidzas ar velns-viņ’-sazin’-ko, var sākties.

Šis jūnijs būs ĻOTI nozīmīgs arī AMGmusic karjerā, un šeit nu mani ilgi solītie jaunumi, par kuriem negribēju runāt, pirms viss oficiāli nav parakstīts un noslēgts. Faktiski ir piepildījies viens no galvenajiem mērķiem un sapņiem, kādēļ visa šī padarīšana, ko sauc par AMGmusic, pirms 16(!) gadiem tika aizsākta – AMGMUSIC APSKATS NOKĻŪS RADIO VIĻŅOS!

Mans mērķis nekad nav bijis pagozēties radio viļņos. Mans mērķis ir svaigāko, interesantāko, savdabīgāko un svarīgāko mūzikā padot, cik vien iespējams tālu, un, cerams, tas attīstīsies brīnišķīgā sadarbībā ar RADIO NABA. Turpmāk tas viss, par ko šeit esmu rakstījis un ieteicis, izies radio ēterā piektdienās no 16.00-17.00 93,1FM.

Tas gan nekādā gadījumā nenozīmē, ka šis blogs tamdēļ kļūs tukšāks. Arī turpmāk, cik nu vien tas būs manos spēkos un iespējās, šeit ielikšu svarīgākās dziesmas. Vien tagad to visu koncentrēti – stundas ietvaros – būs iespējams noklausīties arī radio viļņos. Tā teikt, stundu izglītojoša materiāla par svarīgāko aizvadītajā nedēļā – albumi, singli, remiksi – viss, kā ierasts AMGmusic.

Īstenībā, saistībā ar brīnišķo Radio Naba man ir vēl šādi tādi jaunumi, bet... Palikšu pie sava principa pagaidām nerunāt par to, kas nav oficiāls. ;) Bet viss notiek. Šis gads ieies vēsturē.

Tikmēr gatavs MAIJA APKOPOJUMS! Nu jau par tradīciju AMGmusic ir kļuvis Singlu TOP 20 ierakstīt vienā miksā. Šoreiz sanācis gana garš – pusotru stundu. Bet ir tā vērts. Mēnesis ne tikai albumu sakarā, bet arī singlu frontē ir bijis ļoti spēcīgs.


MAIJA 2012 TOP 20:


20.d'Eon - "Al-Qiyamah" [Hippos In Tanks]
19.Stay+ feat NO CEREMONY/// - "Eyes" [self-released]
18.Passion Pit - "Take a Walk" [Columbia]
17.Yeasayer - "Henrietta" [Secretly Canadian]
16.Ditt Inre - "Manljus (saknad)" [Cascine]
15.Rasels Busulis - "Kosmoss nenāk viens" [self-released]
14.Lockah - "The Sour Drink From The Ocean" [Jeffree's]
13.Oneohtrix Point Never - "I Only Have Eyes for You" [self-released]
12.Killer Mike - "Reagan" [Williams Street]
11.Matthew Dear - "Her Fantasy" [Ghostly]
10.Animal Collective - "Honeycomb" [Domino]
9.Ty Segall Band - "I Bought My Eyes" [In The Red]
8.Icky Blossoms - "Perfect Vision" [Saddle Creek]
7.MS MR - "Hurricane" [IAMSOUND]
6.Lemonade - "Softkiss" [True Panther]
5.Family Band - "Night Song" [No Quarter]
4.Savages - "Husbands" [Pop Noire]
3.DIIV - "Doused" [Captured Tracks]
2.Blood Diamonds feat. Grimes - "Phone Sex" [4AD]
1.Twin Shadow - "Five Seconds" [4AD]


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru