02 aprīlis, 2010

NEDĒĻAS SINGLS (29.03.-04.04.)

SINGLE OF THE WEEK

Delorean - "Stay Close"
Release date: 24/03/2010
Label: True Panther
AMG rating: 8/10


Ar jauno, bet sevi jau spoži apliecinājušo spāņu apvienību Delorean no Barselonas Jūs pirmoreiz iepazīstināju pērnā gada vasarā, tad norādot, ka kvarteta debijas EP „Ayrton Senna” ir perfekts skaņu celiņš saulainai vasarai. Nu, ko? Pavasaris ir ieslēdzis trešo ātrumu, saule sāk jau pamatīgi sildīt, un Delorean ir klāt ar jaunu singlu – priekšvēstnesi jūnija sākumā gaidāmajam grupas debijas albumam „Subiza”.

Laikam jau citādi nevarēja būt, ka nedēļā, kad ne tikai kalendārā, bet arī aiz loga ir iestājies gadalaiks, kad vairs ne par kādu cenu negribas palikt mājās, bet gan doties ar pilnu krūti ievilkt plaušās un nāsīs smaržojošo gaisu, par Nedēļas Singlu kļūst šis – līdz kaulam saulainais un izcili pozitīvais „Stay Close”, ko, starp citu, ļoti neticami augstu novērtējis arī viens otrs pazīstams un prestižs amerikāņu mūzikas portāls.

Delorean debijas albums jau kādu laiku cirkulē internetā (atgādinu vēlreiz – iznākšanas datums ir... JŪNIJĀ!), bet es tomēr pagaidīšu vasaru, jo man šķiet, ka „Subiza” būs vispiemērotākais tieši šim gadalaikam. Tikām varam pabaudīt vēlreiz jauko pirmo singlu, kas, starp citu, ir pieejams pilnīgi par velti. Varat dziesmu lejupielādēt, piemēram, šeit:
http://stereogum.com/315082/delorean-stay-close/mp3s

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru