20 marts, 2013

A-LIST: Leopard of Honour - Visions of Garuda


Leopard of Honour - "Visions of Garuda" [self-released]
(available as a free download)

Leopard of Honour, kā norāda zinoši ļaudis, esot kāda man nezināma Šveices kino festivāla balva par mūža ieguldījumu kino mākslā. Tiesa, nu jau kādu laiciņu šis nosaukums vairāk saistās ar Mančestras producentu Deividu Rūkroftu, kas izvēlējies Leopard of Honour par savu skatuves vārdu.

Pirmoreiz plašāku uzmanību Leopard of Honour izpelnījās jau 2011.gada vasarā, kad savā rubrikā „New Band of the Day” viņu iekļāva britu laikraksta The Guardian mūzikas žurnālisti. Tolaik viņa kontā bija vairāki remiksi, tai skaitā How To Dress Well un Toro Y Moi singliem, un tikai pāris paša skaņdarbi, kurus tagad noklausoties var saprast, kāpēc minētais britu laikraksts Leopard of Honour pielīdzināja jau minētajam Toro Y Moi, Washed Out un pat Oneohtrix Point Never daiļradei.

Pilnīgi no citas operas ir jaunākais Rūkrofta singls „Visions of Garuda”. Šis treks ir droši liekams izlasē, ar ko pastiprināt saules efektu vasaras ballītēs. Perfekti izstrādātas vokāla semplu cilpas, mazliet fancīgs ritms un balēriski sintezatori. Nezinu, vai AMGmusic lasītāji atceras, bet 2004.gada sākumā pie mums viens no lielākajiem hītiem bija Chable & Bonnicci – „Ride”. Lūk, šādas fantastiski saulainas emocijas rada arī „Visions of Garuda”, ko, starp citu, iespējams lejupielādēt bez maksas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru