29 augusts, 2012

RMX: Niki & The Dove - DJ, Ease My Mind (Twin Shadow Remix)



Niki & The Dove - "DJ, Ease My Mind" (Twin Shadow Remix) [Sub Pop]
(available as a free download)

Nākammēnes elegantais zviedru popmūzikas trio Niki & The Dove, ko visā krāšņumā varējām izbaudīt arī šī gada Positivus festivālā, šķērsos Atlantijas okeānu, lai dotos kopīgā koncertturnejā ar Twin Shadow, kuru albums „Confess” joprojām ir starp visaugstāk novērtētajiem albumiem AMGmusic 2012.gadā, bet singls „Five Seconds” joprojām ir pretendents uz „2012.gada Labākais Singls” statusu.

Lai atzīmētu šo notikumu, Twin Shadow ir tapinājis remiksu lielākajam Niki & The Dove hītam „DJ, Easy MyMind”. No eksplozīvās popmūzikas himnas Twin Shadow ir izmantojis tās liriskāko pusi, padarot šo dziesmu par tādu kā akustisku, taču sirdi plosošu balādi nepilnu trīs minūšu garumā.

No maniem lieliskajiem draugiem futbola forumā līdz slavenām aktrisēm un galu galā arī vajadzīgajam mērķim aizplūda mans slavenais pēc-positivus tvīts par sarkanmataino meiteni (vēlreiz paldies par retvītiem!) un izklaidēm pie lielās skatuves Positivus 1.dienā. Un, šķiet, šis remikss netiešā un savādā veidā rezumē visus manus 2012.gada Positivus piedzīvojumus: „DJ, ease my mind, will you? / Play that song again / Before the rain begins.” Jā, otrajā dienā atnāca lietus, bet pirmā paliks atmiņā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru