04 maijs, 2012

04.05.2012.


Sveiciens!

Parasti, kad AMGmusic manā personā kaut kur pazūd uz mazāku vai ilgāku laika sprīdi, tas liecina, ka viss nav īsti labi. Tad nu, dodoties kārtējās garajās brīvdienās (kad viņas, sasodīts, reiz beigsies?!), vēlējos padot īsu ziņu, ka ar AMGmusic un arī mani viss ir vislabākajā kārtībā! Pat vēl vairāk – šonedēļ ir panākta viena ārkārtīgi tīkama vienošanās, par kuru pastāstīšu jau pavisam drīz. Vien piebildīšu, ka ziņas ir satriecoši labas gan AMGmusic draugiem, gan vienkārši labas jaunās mūzikas cienītājiem!

Tā kā, tā, lūk. Šoreiz AMGmusic mazais atvaļinājums saistīts ar manu padarbošanos Star FM ziņu lasītāja lomā + kārtojot lietas vasaras lielajiem plāniem. Jā, jaunās mūzikas kalns sakrājies ir milzīgs. Izskatās, ka nākamā nedēļa būs tāda saspringtāka nekā ierasts. Plānā ir  veselas divas mūzikas izlases (aprīļa pēdējās nedēļas un maija pirmās), kā arī Aprīļa Singlu Top 20, Albumu Top 5 un ieskats mēneša labākajos remiksos.

Lai Jums jaukas šīs brīvdienas! Par lielu, saulainu, skaistu un sirsnīgu Latviju! Tiekamies pirmdien!


P.S. Izmantojot iespēju, vēlējos VĒLREIZ no sirds atvainoties jebkuram, kuru man sanāca aizskart pirms nedēļas, ievietojot emocionāli piesātinātus, bet neloģiskus tvītus. Tas noteikti nebija domāts personiski! Ir divas lietas, par kurām varu sacepties un raudāt, un viena no tām ir mūzika. Taču pie tā neviens nav vainīgs, un nav man tiesību mācīt citus dzīvot. PEACE!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru