08 jūnijs, 2010

AMGmusic's OFFICIALLY BACK!!!

2010.gada 4.jūnija vakarā, pulksten 18:25 pēc gandrīz piecu nedēļu atrašanās tālu prom no mājām spēru atkal kāju uz dzimtenes zemes. Vienmēr esmu apbrīnojis cilvēkus, kuri interesanti, nepiespiesti un galanti māk uzrakstīt iespaidus par ceļojumiem. Man parasti viss aizmirstas jau nākamās dienas pēcpusdienā un tikai sekojošo mēnešu laikā izdodas atsaukt atmiņā visus iespaidus un gūtās emocijas. Tamdēļ – bez pārsteiguma momenta – par vairāk kā mēnesi pavadīto laiku Grieķijā runāšu ik pa laiciņam, bet toties gana īsi.

Daudz vairāk sirsniņa sāp par pazaudēto laiku mūzikā, kuru atgūt jau vairs neizdosies. Kā jau minēju pirms braukšanas, biju nodrošinājies ar visai lielu jauno albumu klāstu vēl neiekāpis lidmašīnā, taču 17.maija nedēļā notika neparedzēta avārija ar Atēnās mani sagaidījušo portatīvo datoru – tas vienkārši vairs nestrādāja. Tā kā visa mūzika diskos tika saspiesta MP3 veidolā (pretējā gadījumā man vajadzētu vēl vienu atsevišķu koferi – mūzikas diskiem un iekārtām), to klausīties kļuva fiziski neiespējami. Tā nu pēdējās divas nedēļas VISPĀR neesmu noklausījies nevienu jaunu plati. Tik vien kā atsevišķus singlus YouTube.com portālā. Par to gan būs atsevišķs stāsts.

Ja esat alkoholisku dzērienu mīļotājs un ir sanācis ilgāku laiku nedzert, noteikti būsit pamanījis, ka pēc ilgāka sausuma perioda ātrāk reibst un nav ieteicams uzreiz atgriezties pie standarta devas. Tāpat ir ar mūziku un darbu vispār. Tāpēc es necentīšos šomēnes demonstrēt savas spožās sprintera un maratonista dotības vienlaikus. Tā vietā vienkārši ātri, bet loģiski izskriešu cauri visam padarītajam un noklausītajam Atēnās. Sāksim ar APRĪĻA SINGLU TOP 20 un ALBUMU TOP 5. Atgādināšu, ka aizbraucu es aprīļa beigās, tamdēļ nepaguvu topus sastādīt pirms izbraukšanas. Toties pirmo nedēļu Atēnās pavadīju, vērtējot aprīļa ierakstus. Par to jau nākamajā ierakstā – šoreiz bez sīkākas informācijas, vienkārši dziesmu saraksts.

Jau rītvakar piedāvāšu nelielu apskatu par 3.maija nedēļu un 10.maija nedēļas singliem un albumiem, pēc tam par 17.maija nedēļu utt. Līdz Pasaules Futbola Kausa sākumam (piektdien, 11.jūnijā) ceru jau atgriezties ritmā, kurā varēšu sākt ķidāt jūnija jaunos ierakstus. Bet – un arī par to brīdināju jau pirms aizbraukšanas – par kaut kādu pilnvērtīgu AMGmusic atgriešanos noteiktā ritmā un loģiskā izkārtojumā ar mērķi Jūs informēt par visu AKTUĀLĀKO mūzikā varēsim sākt runāt jūlija sākumā.

Tātad – šomēnes: 1)FUTBOLS!!!, 2)Atskats uz padarīto maijā + minimāla sekošana līdzi jūnija singliem & albumiem, 3)elpas ievilkšana pirms karstā (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē) jūlija, 4)aklimatizēšanās Latvijas apstākļiem (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē), 5)pastiprināta nodarbošanās ar mīlestību (tikai un vienīgi tiešā nozīmē).


LAI JUMS PATĪKAMS JŪNIJS, DRAUGI!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru