03 septembris, 2009

NEW SONG - Karen O & The Kids - "All Is Love"



Runājot par Spaiku Džonzi un video lietām... Būdams arī liels kino mīlis, nupat kā pāršķirstīju kino kritiķu prognozētos spožākos 2009.gada rudens grāvējus. Par lielu prieku sev šajā sarakstā atradu arī Spike Jonze filmu "Where The Wild Thigs Are". Citēju: "Viena no rudens sezonas gaidītākajām filmām ir populārās bērnu grāmatas ekrāna adaptācija "Where the Wild Things Are". Filma stāsta par kādu puisēnu, kurš dodas uz monstru apdzīvotu salu un kļūst par viņu karali. Filma kinoteātros skatāma no 16.oktobra."

Jau pavasarī skatījāmies šīs filmas treileri, un, lai arī neesmu liels bērnu filmu fans, šis, šķiet, ir jāredz. Starp citu, filmā arī gaidāma lieliska mūzika. Vispirms uzzināju par Arcade Fire piedalīšanos filmas skaņu celiņa tapšanā (Arcade Fire lieliskais "Wake Up" izmantots slavenajā treilerī, kas mani tā aizkustināja martā - nepaslinkojiet un uzspiediet uz šī linka - http://www.youtube.com/watch?v=2NOkQ4dYVaM), bet tagad kļuvis zināms, ka par filmas mūziku parūpējusies Yeah Yeah Yeahs soliste Kārena O. Pirmais singls - jautrais līdzi-dziedamais un bērnu kora piepildītais "All is Love" - jau pieejams kā šī saundtreka pirmais singls. Starp citu, pats skaņu celiņš veikalos nonāks trīs nedēļas pirms filmas parādīšanās uz lielajiem ekrāniem - jau septembra beigās.

Interesanti, ka Kārena darbam pie šī skaņu celiņa arī piesaistījusi tādus rokmūzikā labi zināmus cilvēkus kā grupas kolēģus Braeinu Čeisu un Niku Zinneru, Bredfordu Koksu (no "Deerhunter"), Dīnu Fertitu (no "Queens of the Stone Age"), Džeku Lorensu (no "The Raconteurs") u.c.

Šis ir amatieru taisīts, no treileru fragmentiem montēts videoklips Karen O and the Kids - "All Is Love":

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru