16 aprīlis, 2009

Paziņoti galvenie mākslinieki šī gada Roskildes festivālam

Ak, cik patīkami ir dzīvot Ziemeļeiropā, tik tuvu Dānijas Roskildei, kur katru gadu notiek tik iespaidīgi festivāli, ka pat slavenā ASV mūzikas mēdija pitchforkmedia.com apskatnieki atklāti mūs apskauž. Žēl, protams, ka krīze izgrauzusi maciņus. Tiem, kam tas tā ir noticis, par mazu mierinājumu var kalpot fakts, ka gluži Radiohead un My Bloody Valentine šogad Roskildē nebūs. Toties ir paziņoti tie, kas būs.

Un tā, šīsvasaras Roskildes festivāla, kas norisināsies Dānijā no 2. līdz 5.jūlijam, hedlaineri būs Kanye West, Coldplay un Nine Inch Nails. Tāpat festivālā varēs vērot uzstājamies Oasis, Yeah Yeah Yeahs, Fleet Foxes, Nick Cave & The Bad Seeds, Pet Shop Boys, Grace Jones, Fever Ray, Amadou & Mariam un vēl un vēl un vēl... un, neticēsit - VĒL! :) Patiešām kopējais saraksts ir visai iespaidīgs.

Tiem, kas taisās braukt, iesaku jau šobrīd sekot informācijai par biļetēm un dzīvošanu vairākas dienas Dānijā festivāla oficiālajā mājaslapā . Savukārt tiem, kas paliek mājās, atliek vien žēli nopūsties, priecāties, ka pasaule ir pieredzējusi YouTube.com brīnumu un paskatīties kaut ko no pagājušā gada performances - http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=roskilde+2008&aq=f

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru