15 aprīlis, 2009

15.aprīlis

Nu ko... Šī diena ir faktiski pirmā darba diena šonedēļ AMG, kas saistīts varbūt ne tik daudz ar Lieldienām, cik ar manu saslimšanu, no kuras gan vēl joprojām īsti atguvies neesmu. Un tomēr.

1.Šodien caur AMG dzirnām izgāja 2 albumi: The Thermals "Now We Can See", kā arī britu/jaunzēlandiešu apvienības The Veils jaunākais albums "Sun Gangs". Par pēdējo, iespējams, plašāk parunāsim parīt, jo pagaidām šis ir Nedēļas Albums. Mazam ieskatam piedāvāju plates aktuālo singlu "The Letter". Piebilde: šis NE TUVU nav labākais no albuma trekiem.

((c) Rough Trade Records)

2.Tāpat tikka izvērtēti astoņi no 12 šīsnedēļas jaunajiem singliem. Uzreiz jāsaka, ka singlu ziņā šī varētu būt vājākā no aprīļa nedēļām, taču pagaidām šķiet, ka vislabākais no dzirdētajiem ir Fujiya & Miyagi jaunākais devums "Sore Thumb" no pērnā gada albuma "Lightbulbs". Bet vēl ticamāk, ka jau rīt domas mainīsies! :)


3.Mūzikas ziņās šodien iepriecināja Mobijs (tas pac, kurš vasarā būs Salacgrīvā) - viņam jauns singls (no vasarā gaidāmā jaunā albuma), kura videoklipa autors ir neviens cits kā gadsimta labākais režisors Deivids Linčs! Dziesma, ja kas, saucas "Shot in the Back of the Head". Meklējiet iekš pitchorkmedia.com. The Streets izdomājis, ka arī viņš pievienosies to mūziķu sarakstam, kas savas dziesmas piedāvā pa velti. Trīs pilnīgi jaunas dziesmas no Maika Skinnera gaidāmās plates atrodamas viņa Twitter blogā. Un visbeidzot - novembrī "Arēnā Rīga" dziedās Eros Ramazzotti! Pirms 12gadiem es par šo ziņu būtu STĀVĀ SAJŪSMĀ! :)

SO FAR - THAT'S IT! Jāiet skatīties Čempionu Līgas 1/4fināla atbildes mačs starp AMG atbalstīto FC Arsenal un Villarreal! :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru