29 marts, 2014

A-LIST: Lust for Youth - Epoetin Alfa


Lust for Youth - "Epoetin Alfa" [Sacred Bones]
(from f/c LP "International", out June 10th)

Ar zviedru producenta un mūziķa Hannesa Norvida projektu Lust For Youth iepazināmies pirms nepilniem diviem gadiem, kad pēc vairākiem lieliskiem singliem sekoja albums „Growing Seeds”, kas gan vēlāk izrādījās jau trešais Lust For Youth karjerā. 10.jūnijā uz leibla „Sacred Bones” tiks izdots jau ceturtais albums „International”, ko šobrīd iesilda trijotnes līdz šim emocionāli piesātinātākais un skaistākais singls „Epoetin Alfa”. Turklāt skaņdarbā ģitāru iespēlējis mums ļoti labi zināmais dānis Elias Benders Rūnenfelts no grupas Iceage. Iespējams tāpēc šis singls no līdz šim Lust For Youth sakarā ierastā coldwave/lo-fi-synth (kaut vai pēdējais šajās lapās atrādījies singls "Breaking Silence") jau strauji pietuvojies post-punk noskaņām.

P.S. Tā arī nenoskaidroju, kas ir "alfa epoetīna injekcijas". Tviterī man laikam neviens mediķis neseko, bet tie pāris simti, kas seko un kuriem ir krietni vairāk sekotāji, ir pārāk lepni lai piespiestu "retweet" pogu. So... varbūt kāds no AMGmusic lasītājiem mani apgaismos?

1 komentārs:

  1. lūdzu info par injekcijām :http://www.ema.europa.eu/docs/lv_LV/document_library/EPAR_-_Summary_for_the_public/human/000726/WC500028285.pdf

    AtbildētDzēst